Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

jconnect vs jdbc:odbc (cont)

3 posts in JConnect version 3.0 Last posting was on 1999-03-17 13:30:58.0Z
Aetna Posted on 1999-02-23 18:11:03.0Z
From: "Aetna" <john.cummings@aetna.com>
Subject: jconnect vs jdbc:odbc (cont)
Date: Tue, 23 Feb 1999 13:11:03 -0500
Lines: 17
Organization: Aetna
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 4.72.3155.0
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V4.72.3155.0
Message-ID: <nY9Yde1X#GA.271@forums.powersoft.com>
Newsgroups: sybase.public.jconnect30
Path: forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.powersoft.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.jconnect30:304
Article PK: 255705

hi
i have a feeling that this problem got lost in too long a thread.

a quick recap. an app that has been working fine for a year using jdbc:odbc
bridge has a problem with one table when using jconnect v3 or v4. the error
says "column 'aP0' not found".

i recreated the problem in a standalone application (ie. no 3rd party
controls). unfortunately, the db plus log files is approx 2.5 meg zipped.
since i'm only having the problem on one table in the database, i think you
need this db.

let me know what you want me to do

john


Lance Andersen Posted on 1999-02-23 19:18:20.0Z
Message-ID: <36D2FEFC.6BA3072B@sybase.com>
Date: Tue, 23 Feb 1999 14:18:20 -0500
From: Lance Andersen <lancea@sybase.com>
X-Mailer: Mozilla 4.5 [en] (X11; U; SunOS 5.5.1 sun4m)
X-Accept-Language: en
MIME-Version: 1.0
Subject: Re: jconnect vs jdbc:odbc (cont)
References: <nY9Yde1X#GA.271@forums.powersoft.com>
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Newsgroups: sybase.public.jconnect30
Lines: 28
Path: forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.powersoft.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.jconnect30:303
Article PK: 254602


Aetna wrote:
>
> hi
> i have a feeling that this problem got lost in too long a thread.
>
> a quick recap. an app that has been working fine for a year using jdbc:odbc
> bridge has a problem with one table when using jconnect v3 or v4. the error
> says "column 'aP0' not found".
>
> i recreated the problem in a standalone application (ie. no 3rd party
> controls). unfortunately, the db plus log files is approx 2.5 meg zipped.
> since i'm only having the problem on one table in the database, i think you
> need this db.
>
> let me know what you want me to do
>
> john

just email me the db directly... thanks
lance
team sybase
--
===============================================================================
Lance J. Andersen Email: lancea@sybase.com
Sybase Product Support Engineering Phone:(781) 564-6336
77 South Bedford Street Fax: (781) 564-6148
Burlington, MA 01803

The Dark Knight Returns!!! Let's Go Penguins!!!
===============================================================================


Aetna Posted on 1999-03-17 13:30:58.0Z
From: "Aetna" <john.cummings@aetna.com>
References: <nY9Yde1X#GA.271@forums.powersoft.com> <36D2FEFC.6BA3072B@sybase.com>
Subject: Re: jconnect vs jdbc:odbc (cont)
Date: Wed, 17 Mar 1999 08:30:58 -0500
Lines: 16
Organization: Aetna
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 4.72.3155.0
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V4.72.3155.0
Message-ID: <TtT6YoHc#GA.254@forums.powersoft.com>
Newsgroups: sybase.public.jconnect30
Path: forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.powersoft.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.jconnect30:297
Article PK: 255690

lance,

i emailed the test program & db about a month ago. did you ever test?

john

>>
>> john
>just email me the db directly... thanks
>lance
>team sybase
>--
>===========================================================================

====