Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Syconfig failure

2 posts in Windows NT Last posting was on 2000-03-10 14:32:30.0Z
Chen Posted on 2000-03-10 07:25:28.0Z
Reply-To: "Chen" <jacketchen@hotmail.com>
From: "Chen" <jacketchen@hotmail.com>
Subject: Syconfig failure
Date: Fri, 10 Mar 2000 16:25:28 +0900
Lines: 21
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-2022-jp"
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2314.1300
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2314.1300
Message-ID: <pjZ1hGmi$GA.111@forums.sybase.com>
Newsgroups: sybase.public.sqlserver.nt
NNTP-Posting-Host: ychen-nt.sybase.com 158.77.11.27
Path: forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.sqlserver.nt:2432
Article PK: 1089883

I installed the ASE 12.0 on the NT (service package 5 ).
When I finish the unloading,
compute restart
fill in SySAM

Then the installor asked me if to config the Enterprise
Compent Server, I answered yes.

Then Syconfig occured error:
Access violation (0xc00000005), address: 0x10011b88

I have tried many time, everytime the same error.

Any help,

Thanks in advance.


Jack.


Tony Imbierski Posted on 2000-03-10 14:32:30.0Z
Message-ID: <38C9077E.5F7B8C3@sybase.com>
Date: Fri, 10 Mar 2000 14:32:30 +0000
From: Tony Imbierski <tonyi@sybase.com>
X-Mailer: Mozilla 4.61 [en] (WinNT; I)
X-Accept-Language: en
MIME-Version: 1.0
Subject: Re: Syconfig failure
References: <pjZ1hGmi$GA.111@forums.sybase.com>
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Newsgroups: sybase.public.sqlserver.nt
Lines: 20
NNTP-Posting-Host: chirico.sybase.com 158.76.102.96
Path: forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.sqlserver.nt:2431
Article PK: 1089884

Hi Jack,

This is date related. The install fails during March and April (yes,
really).

I believe 12.0 esd 2 has the fix for this, or alternatively set your
system date back to february and complete the install, then reset the
system date to the correct date. The problem affects installation only.

cheers,
tonyi

Chen wrote:

> I installed the ASE 12.0 on the NT (service package 5 ).
> When I finish the unloading,
> compute restart
> fill in SySAM
>
> Then the installor asked me if to config the Enterprise
> Compent Server, I answered yes.
>
> Then Syconfig occured error:
> Access violation (0xc00000005), address: 0x10011b88
>
> I have tried many time, everytime the same error.
>
> Any help,
>
> Thanks in advance.
>
> Jack.